Un aparell de Ryanair.
Un aparell de Ryanair.
Girona

Ryanair deixarà de viatjar a Londres i a París des de Girona

La companyia aèria irlandesa també suprimirà connexions amb Alemanya, Holanda i Polònia, però n'obrirà tres de noves

RedaccióActualitzat

La companyia aèria irlandesa Ryanair deixarà de viatjar a Londres, tant amb Stansted com amb Luton, i a París-Beauvais des de l'aeroport de Girona a partir de l'octubre. Es tracta de dues rutes històriques que va posar en marxa el 2004, quan va aterrar a l'aeroport de Vilobí d'Onyar.

La tisorada afectarà sobretot les connexions amb el Regne Unit, ja que a partir del proper hivern cauen de la llista Bristol i Manchester. L'únic vol que hi haurà a les illes britàniques serà el de Glasgow, que l'aerolínia ven com una de les novetats del proper hivern. Ryanair també suprimirà els vols a Colònia i a Niederrhein; a Holanda, el de Maastrich, i a Polònia, el de Poznan.

Per contra, Ryanair recuperarà noves rutes aquest hivern a l'aeroport de Girona amb quatre vols setmanals cadascuna. A banda de Glasgow, a Escòcia, el de Baden-Baden, al sud d'Alemanya, i Bratislava, capital d'Eslovàquia.

Ryanair mantindrà aquest hivern onze rutes: les dues del Marroc (Marràqueix i Rabat), les quatre d'Itàlia (l'Alguer, Pescara, Cagliari i Pisa), tres d'Alemanya (Bremen, Düsseldorf i Frankfurt) i les d'Eindhoven (Països Baixos) i Wroclaw (Polònia). En total, 14 destins des de Girona, que en total sumaran 78 vols setmanals. Això suposa una reducció del 25% respecte a les 19 rutes de l'hivern passat.

Anar al contingut