La vaga de Ryanair pot tornar a provocar retards i cancel·lacions
La vaga de Ryanair pot tornar a provocar retards i cancel·lacions

Ryanair adverteix de "pèrdua de llocs de treball" si es mantenen les aturades

El conseller delegat de Ryanair preveu un agreujament de la situació amb protestes a països on encara no han estat convocades

Actualitzat

Advertiment a usuaris i també a treballadors del màxim responsable de Ryanair poques hores abans que comencin les aturades convocades a l'aerolínia de baix cost. El conseller delegat, Michael O'Leary, preveu un agreujament de la situació amb protestes a països on encara no han estat convocades.

El missatge més clar, però, ha estat als treballadors, amb l'advertiment que el manteniment de la conflictivitat laboral el pot obligar a reduir els vols i la flota de cara a la temporada d'hivern, i la traducció de tot plegat seria la pèrdua de llocs de treball. L'amenaça d'acomiadaments la fa directament als països on els empleats ja han convocat aturades.

Les vagues convocades a Ryanair comencen aquest dimarts per part dels pilots contractats directament per l'aerolínia. Són un 25% del total i es preveuen bàsicament afectacions a Irlanda i el Regne Unit.

Dimecres i dijous arriben les aturades convocades pels tripulants de cabina d'Espanya, Bèlgica i Portugal.

El directiu ha afegit que farà front a les protestes i no cedirà davant les demandes que "posin en risc" el model de negoci de l'aerolínia de "baixos preus i alta eficàcia".

El Ministeri de Foment ha fixat uns serveis mínims del 59% per als vols estatals i internacionals, i de la totalitat dels enllaços amb les Illes.

ARXIVAT A:
Economia de butxaca
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut