Mundial

Rússia goleja la dèbil Aràbia Saudita en el partit inaugural del Mundial (5-0)

Iuri Gazinski, Denis Txerixev (2), Dzyuba i Golovin han estat els golejadors en la victòria de la selecció amfitriona contra un dèbil rival en el duel disputat a l'estadi Lujnikí de Moscou que ha donat el tret de sortida a la competició

David CarballoActualitzat

Rússia ha començat amb bon peu el seu Mundial. La selecció amfitriona s'ha imposat a la dèbil Aràbia Saudita per 5 a 0 en el partit inaugural disputat a l'estadi Lujnikí de Moscou. Els russos, molt motivats en l'estrena de la Copa del Món, s'han desfet sense problemes del combinat àrab que dirigeix l'exblaugrana Juan Antonio Pizzi. En el minut 11, Iuri Gazinski, futbolista del FC Krasnodar, ha tingut l'honor de fer el primer gol del campionat amb un cop de cap.

La lesió de Dzagoev, una de les estrelles russes, no ha afectat el rendiment dels locals, que han seguit atacant i poc abans del descans han fet el segon. Denis Txerixev, que precisament ha entrat en el lloc del seu company lesionat, ha culminat una gran jugada amb un xut potent a l'escaire.

En la represa, els saudites no han reaccionat i els russos han aprofitat la feblesa del seu rival per fer la sentència definitiva. En el minut 72, Dzyuba, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha fet el 3 a 0 amb un cop de cap en la primera pilota que tocava després d'una centrada precisa de Golovin, un dels destacats del partit.

Per arrodonir la festa local, en el minut 90 Txerixev ha fet el quart amb un gran gol per l'escaire i Golovin, de falta, encara ha tingut temps per arrodonir la maneta definitiva. Rússia ha tingut l'estrena mundialista somiada.