Moscou

Rússia, disposada a negociar amb els líders de la Coalició Nacional Siriana

"Ja vam contactar amb els dirigents de CNFROS a través de la nostra ambaixada al Caire, i vam mostrar la nostra disposició d'entrevistar-nos amb el seu líder, Ahmed Muaz al Jatib", ha dit el ministre d'Afers exteriors rus, Serguei Lavrov.

RedaccióActualitzat
Rússia ha mostrat la seva disposició a negociar amb els líders de la Coalició Nacional per a les Forces de la Revolució i l'Oposició Siriana (CNFROS), organització a la qual Moscou acusa de tractar d'enderrocar el règim del president del país àrab, Bashar al Assad.

"Ja vam contactar amb els dirigents de CNFROS a través de la nostra ambaixada al Caire i vam mostrar la nostra disposició d'entrevistar-nos amb el seu líder, Ahmed Muaz al Jatib", ha dit el ministre d'Afers exteriors rus, Serguei Lavrov.

El canceller rus, que ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb el seu homòleg egipci, Mohamed Amr, va agregar que aquesta disposició de Moscou "no va causar rebuig" en la CNFROS, creada al novembre a Doha per acabar amb la divisió de l'oposició siriana.

Lavrov ha expressat la seva decepció amb la postura de la Coalició, que té com a principal objectiu "enderrocar el règim", i també amb "el seu rebuig al diàleg".

Lavrov, que també es va reunir amb el viceministre d'Afers exteriors sirià, Faisal al-Miqdad, per abordar el conflicte al país àrab, ha reiterat el suport de Moscou a l'acord de Ginebra que crida a les parts en conflicte a Síria a formar un govern de transició.
Anar al contingut