Rull: "És possible investir Puigdemont dins la llei i el reglament, i ho farem"

RedaccióActualitzat

Després de les crides d'Esquerra a ser realistes, Junts per Catalunya manté que es pot investir Carles Puigdemont d'acord amb les normes del Parlament.

Des de la festa dels Tres Tombs a Sant Andreu Arenal Rull ha explicat que hi ha fórmules, tot i que no ha precisat quines:

"Hi ha majoria suficient per investir el president de la Generalitat de Catalunya, per investir Carles Puigdemont. La normalitat democràtica passa per que allò que ha decidit la gent es pugui concretar al Parlament. És perfectament possible dins la llei, dins del reglament. Per tant, ho farem."

Josep Rull acusa també els partits de l'oposició que ho volen impedir de pretendre guanyar als tribunals i a través de la presó el que són incapaços de guanyar a les urnes.

Rull ho ha qualificat d'inaudit i ha afirmat que si això s'accepta s'estarà hipotecant la democràcia no només a Catalunya sinó també a Espanya.

El president del grup municipal d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha afirmat que l'independentisme trobarà la "fórmula" per arribar a un acord i ha apuntat que Puigdemont és la "prioritat".

ARXIVAT A:
InvestiduraArticle 155Eleccions 21D
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut