Rull: "Els 11.200 MEUR que Foment diu que ha invertit des del 2012 a Catalunya deuen ser en una altra dimensió desconeguda"

ACN Barcelona.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha criticat la visita que aquest dissabte ha fet el ministre de Foment en funcions, Rafael Català, per supervisar les obres del nou accés a l'Aeroport de Barcelona. "Els 11.200 milions d'euros que Foment diu que ha invertit des del 2012 a Catalunya deuen ser en una altra dimensió desconeguda per la gent i pel Govern", ha piulat el conseller a través del seu compte personal de Twitter. Rull ha considerat que la visita del ministre "és un nou despropòsit", ja que no s'ha excusat "pel mal servei de Rodalies". Segons el conseller, les inversions de les quals ha "presumit" s'haurien d'haver acabat el 2015 i ha recordat que la Generalitat va demanar fa 5 mesos "on i quan s'executaran les inversions per eliminar les limitacions temporals de velocitat imprescindibles per recuperar la velocitat".

"Esperava que Catalá anunciés quan acabarà Vandellòs-Tarragona o per què estan aturats els accessos viaris al Port de Barcelona o quan licitaran els ferroviaris", ha dit Josep Rull a Twitter.

Anar al contingut