Bàsquet

Rudy Fernández es queda al DKV Joventut un any més i després marxarà a l'NBA

Apuntava a possible culebró d'estiu, però sembla que s'ha acabat. Rudy Fernández es quedarà a la Penya i no anirà al Barça. El club blaugrana volia fitxar-lo per cobrir la marxa de Navarro, però Rudy Fernández, l'estrella del DKV Joventut, es quedarà a Badalona una temporada més i després anirà a l'NBA, ja que llavors quedarà lliure. La Penya ha fet un esforç perquè no marxés al Barça, i Rudy ha respost com esperava el club badaloní. Amb Rudy a la plantilla, tot apunta que Aíto García Reneses continuarà sent l'entrenador.

Actualitzat

No s'ha fet oficial, però Rudy Fernández complirà l'any de contracte que li queda amb el DKV Joventut, per fer l'any que ve el seu salt a l'NBA. El jugador ha desestimat l'oferta del Barça, que té dificultats per completar una plantilla competitiva després de l'anunciada marxa de Joan Carles Navarro, i ha preferit acabar al club on es va fer com a jugador. Rudy només està pendent de tancar la seva millora contractual amb el DKV.

El Barça volia que Rudy acceptés un contracte mínim de 2 anys, però el jugador s'ha estimat més la proposta que li ha fet el Joventut, que consisteix en una millora econòmica del seu contracte actual, seguir un any més a la Penya, i reduir a la meitat la seva clàusula de rescissió de contracte per marxar a l'NBA.

Un cop resolta la continuïtat de Rudy Fernández, es dóna per segur que Aíto García Reneses seguirà a la banqueta de la Penya. El tècnic ha estat una peça clau perquè Rudy continuï en el DKV Joventut.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut