Estats Units

Rudy Fernández abandona l'hospital després de passar la nit en observació

Tot ha quedat finalment en un ensurt. Rudy Fernández ha estat donat d'alta i ha abandonat l'hospital on va passar la nit després de caure durant el partit que el seu equip va jugar contra els Lakers, després de rebre una falta personal de Trevor Ariza. Rudy té un fort cop al pit i al maluc dret, per la qual cosa és dubte per al partit dels Blazers contra els Mavericks de Dallas dimecres a la nit.

Actualitzat
Rudy Fernández es disposava a entrar a cistella quan va ser enderrocat per Ariza en intentar treure-li la pilota per l'esquena. El jugador mallorquí va caure a terra exactament sota el cèrcol, i es va encongir donant mostres de dolor. Els entrenadors dels Trail Blazers van córrer per ajudar-lo i els seus companys d'equip es van enfrontar als jugadors dels Lakers. L'aler Lamar Odom, de l'equip de Los Angeles, va ser sancionat amb un partit de suspensió per abandonar la banqueta i unir-se a l'esbroncada, fet pel qual no podrà jugar dimecres a la nit, quan els Lakers s'enfrontin als Rockets de Houston.

El pivot dels Lakers, el català Pau Gasol, va ser allunyat de l'altercat, però es va mantenir observant Fernández. "Va ser una jugada desafortunada, i una caiguda també desafortunada", va dir Gasol, mentre que Ariza es va mostrar penedit i va demanar disculpes a Fernández. Després de patir la falta, Rudy va ser tret de la pista en llitera amb una protecció al coll. El seu company d'equip i compatriota, Sergio Rodríguez, va passar la nit a l'hospital esperant notícies del seu amic. "No podia respirar, i això va ser el que el va espantar, però ara ja està bé", va dir Rodríguez. Els dos jugadors van veure una gravació del partit perquè Fernández volia saber què havia passat després d'abandonar el camp de joc. Rodríguez va comentar que Fernández es troba de bon ànim "encara que no podia riure massa perquè sent dolor".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut