Saragossa

Rudi no serà cap de l'oposició i deixarà la presidència del PP aragonès a la primavera

Després de les eleccions de diumenge, Rudi té difícil revalidar el govern perquè no aconseguiria la majoria absoluta ni amb el suport dels sis diputats del PAR ni els cinc de Ciutadans

Actualitzat

La presidenta en funcions del govern de l'Aragó, Luisa Fernanda Rudi, no es presentarà a la reelecció com a presidenta dels populars aragonesos en el congrés que se celebrarà la primavera que ve. Fins aleshores, Rudi continuarà al capdavant del PP aragonès. Després de les eleccions de diumenge, Rudi té difícil revalidar el govern perquè no aconseguiria la majoria absoluta ni amb el suport dels sis diputats del PAR ni els cinc de Ciutadans.

La fins ara presidenta de l'Aragó no liderarà l'oposició al Parlament de Saragossa i deixarà pas a un nou lideratge un cop s'hagin constituït les Corts. De fet, Rudi podria estar estudiant l'opció de ser senadora per designació autonòmica.

Aquest mateix dimarts, tant Alberto Fabra com José Ramón Bauzá, presidents en funcions del País Valencià i les Illes Balears, també han anunciat que no es presentaran a la reelecció com a líders regionals del partit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut