Ricky comença la temporada amb mal peu. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Rubio es lesiona "de gravetat" en un turmell, mentre que els Gasol es mantenen intractables en els seus equips

Ricky Rubio es va fer un esquinç al turmell durant el partit dels Timberwolves contra els Magic en la jornada de divendres a l'NBA. El base del Masnou va fer un mal suport amb el peu mentre realitzava una penetració i va haver de deixar el partit quan encara no s'havia compert el segon quart. De moment es descarta un trencament, però li caldrà passar més proves.

Actualitzat

Ricky Rubio es va fer un esquinç al turmell durant el partit dels Timberwolves contra els Magic en la jornada de divendres a l'NBA. El base del Masnou va fer un mal suport amb el peu mentre realitzava una penetració i va haver de deixar el partit quan encara no s'havia compert el segon quart. Fins aleshores havia fet quatre punts (2/4) i sis assistències.

Encara es desconeix el grau de la lesió ni el pronòstic de la baixa, però la lliga nord-americana ja ha fet un d'aquells comunicats que porten una notícia bona i una altra de dolenta. Després de les primeres radiografies, es descarta que hi hagi cap trencament en el turmell, però es reconeix que l'esquinç ha estat "gran", per la qual cosa caldrà que el jugador passi per més proves durant el dissabte.

Pel que fa a la resta de catalans a l'NBA, els dos germans Gasol van tornar a guanyar amb els seus equips respectius. En Pau va ser un dels destacats dels Bulls a la pista dels Sixers (115-118), amb 17 punts i 12 rebots. En Marc va fer un paper defensiu destacat en la victoria dels Grizzlies contra els Thunder de Serge Ibaka (89-91); va fer 8 punts, 9 rebots i 3 taps.

Anar al contingut