Fotomuntatge publicat pel regidor popular de Molins de Rei.
Fotomuntatge publicat pel regidor popular de Molins de Rei.
Madrid

Rubalcaba exigeix la rectificació del regidor popular de Molins que l'ha relacionat amb l'11-M

Emilio Ramos va publicar a Facebook un fotomuntatge amb un primer pla de Rubalcaba sobre un dels trens que van esclatar l'11 de març del 2004, amb el lema "Rubalcaba, explica'ns la veritat, cremaràs a l'infern". En el text, Ramos havia escrit: "El PSOE va arribar en tren. Alfredo 'l'alquimista', químic de 'professió', devia tenir-hi alguna cosa a veure."

RedaccióActualitzat
El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha advertit a través del seu compte a Twitter que anirà als tribunals si l'únic regidor del Partit Popular de Molins de Rei, Emilio Ramos, no rectifica una publicació al seu perfil de Facebook. Es tracta d'una fotografia que relaciona el líder socialista amb els atemptats de l'11-M a Madrid.
 
A la imatge, s'hi veu un primer pla de Rubalcaba sobre un dels trens que van esclatar l'11 de març del 2004, amb el lema "Rubalcaba, explica'ns la veritat, cremaràs a l'infern". En el text, Ramos havia escrit: "El PSOE va arribar en tren. Alfredo 'l'alquimista', químic de 'professió', devia tenir-hi alguna cosa a veure."

Les disculpes, també a Facebook

El regidor popular ha manifestat poc abans, també al seu perfil de Facebook: "Sobre el comentari de l'11-M, lamento l'expressió utilitzada; tot el meu respecte al senyor Rubalcaba i al PSOE, però continuo volent saber què va passar aquell dia i els anteriors i posteriors. Ho repeteixo, lamento l'expressió."

Les disculpes de Ramos, que sembla que no són suficients per a Rubalcaba, han arribat després que la vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, va avançar que el partit havia posat la foto en mans dels seus serveis jurídics. Valenciano també va exigir a la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que desautoritzi Ramos.
Anar al contingut