Rubalcaba apel·la al vot útil per frenar el PP

Rubalcaba apel·la al vot útil per frenar el PP

Rubalcaba apel·la al vot útil per frenar el PP

Actualitzat
Últimes hores de campanya, que el candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, passa a Andalusia, un dels tradicionals feus socialistes que més perillen en aquestes eleccions. Rubalcaba ha apel·lat al vot útil dels votants d'esquerra per frenar el Partit Popular, a qui les enquestes dibuixen una còmoda majoria absoluta.

També ha demanat als electors que contraposin els dos models per sortir de la crisi que defensen socialistes i populars i que triïn: "Són dues polítiques radicalment diferents. Els demano als espanyols que d'ara fins diumenge comparin aquestes polítiques i vegin que, efectivament, es pot sortir de la crisi amb tots o només amb alguns, amb solidaritat o amb egoisme social. Aquesta és la diferència i això és el que es vota el dia 20: dos models de sortida de la crisi".

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", la candidata del PSC, Carme Chacón, feia aquesta reflexió per mirar de convèncer els indecisos: "No hi ha color entre un govern de progrés a partir del dia 20 de novembre i un govern del Partit Popular, en particular quan en una crisi tan gravíssima com la que tenim no ens estem jugant només quatre anys d'un color polític o un altre, ens estem jugant el nou model social, econòmic i de drets civils per a aquest país per a les properes generacions i també per a aquesta".

Rubalcaba tanca la campanya a Madrid i Chacón, a Barcelona.