Rubalcaba apel·la al vot útil per frenar el PP

Actualitzat
Últimes hores de campanya, que el candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, passa a Andalusia, un dels tradicionals feus socialistes que més perillen en aquestes eleccions. Rubalcaba ha apel·lat al vot útil dels votants d'esquerra per frenar el Partit Popular, a qui les enquestes dibuixen una còmoda majoria absoluta.

També ha demanat als electors que contraposin els dos models per sortir de la crisi que defensen socialistes i populars i que triïn: "Són dues polítiques radicalment diferents. Els demano als espanyols que d'ara fins diumenge comparin aquestes polítiques i vegin que, efectivament, es pot sortir de la crisi amb tots o només amb alguns, amb solidaritat o amb egoisme social. Aquesta és la diferència i això és el que es vota el dia 20: dos models de sortida de la crisi".

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", la candidata del PSC, Carme Chacón, feia aquesta reflexió per mirar de convèncer els indecisos: "No hi ha color entre un govern de progrés a partir del dia 20 de novembre i un govern del Partit Popular, en particular quan en una crisi tan gravíssima com la que tenim no ens estem jugant només quatre anys d'un color polític o un altre, ens estem jugant el nou model social, econòmic i de drets civils per a aquest país per a les properes generacions i també per a aquesta".

Rubalcaba tanca la campanya a Madrid i Chacón, a Barcelona.
Anar al contingut