Rubalcaba durant la roda de premsa
Rubalcaba durant la roda de premsa
Madrid

Rubalcaba alerta que "el pla d'ajust portarà una greu depressió econòmica"

Les reaccions a l'anunci que va fer aquest divendres el govern de Mariano Rajoy per implantar noves mesures per retallar la despesa pública i reduir el dèficit del país, no s'han fet esperar. Des del Partit Socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba ha alertat que "el pla d'ajust portarà una greu depressió econòmica" i que només conduirà a la recessió i a la destrucció de més llocs de treball.

RedaccióActualitzat
Aquest dissabte, i després de reunir-se amb el seu equip econòmic, el candidat a la Secretaria General del PSOE ha criticat les noves retallades pressupostàries anunciades per l'executiu espanyol, perquè considera que no només no serviran per millorar la situació, sinó que l'empitjoraran.

En aquest sentit, Rubalcaba ha titllat els populars de mentiders ja que en campanya van assegurar que no pujarien els impostos i ha dit que votaran en contra de les noves mesures.

D'altra banda, ha reclamat que es faci públic si la desviació del dèficit ha estat responsabilitat de l'Estat o de les comunitats autònomes, i ha remarcat que si el problema és realment de les comunitats autònomes han de ser elles les que apliquin la tisorada.

Finalment, ha demanat que es renegocïin amb Europa els terminis per aplicar la reducció del dèficit.

Anar al contingut