Barça

Roura diu que la Lliga encara no és al sac i que han de continuar lluitant pel títol

El segon entrenador del F. C. Barcelona, Jordi Roura, va deixar clar que la Lliga "no és al sac" i que encara han d'assegurar-la matemàticament i continuar concentrats al cent per cent fins que hi sigui. "El resultat és molt bo per al nostre objectiu, perquè ja havia dit la importància que tenia, aquest partit. La Lliga és bàsica i prioritària", va assegurar.

Actualitzat
El segon entrenador del F. C. Barcelona, Jordi Roura, va deixar clar que la Lliga no "és al sac" i que encara l'han d'assegurar matemàticament i continuar concentrats al cent per cent fins que ho aconsegueixin. "El resultat és molt bo per al nostre objectiu, perquè ja havia dit la importància que tenia, aquest partit. La Lliga és bàsica i prioritària", va assegurar.
  
Roura va negar que hagin reservat algun jugador i el que van fer, segons va explicar, és alinear "la gent que creiem que està millor i més fresca", alhora que ha incidit en el fet que els homes que han jugat han demostrat que "això és un equip amb majúscules".
  
Al marge dels dos gols aconseguits per Tello, el tècnic blaugrana va insistir que l'actuació "de la majoria ha estat d'una nota alta, perquè era un partit molt difícil per la situació del Saragossa, la calor o el camp molt sec, i si no haguéssim estat molt ficats en el partit, molt concentrats, no ho hauríem aconseguit".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut