Rosteixen una vedella sencera al bell mig de l'Eixample

Barcelona (ACN).- El Centre de Promoció de la Carn de Vedella de Catalunya (Provedella) ha participat aquest dissabte en les festes organitzades al districte de l'Eixample de Barcelona amb l'objectiu de donar a conèixer el procés de la cria de la vedella a Catalunya. Per tal d'apropar-se al consumidor i mostrar les qualitats i les garanties d'aquesta carn, l'entitat ha rostit una vedella sencera al bell mig de la capital catalana, concretament a la confluència dels carrers Girona i Aragó. El rostit, supervisat pel cuiner Karlos Ibarrondo, ha començat a les set del matí i s'allargarà fins a les set de la tarda, moment en què se serviran les racions de carn a tothom qui la vulgui tastar.
Rosteixen una vedella sencera al bell mig de l'Eixample

Rosteixen una vedella sencera al bell mig de l'Eixample

Barcelona (ACN).- El Centre de Promoció de la Carn de Vedella de Catalunya (Provedella) ha participat aquest dissabte en les festes organitzades al districte de l'Eixample de Barcelona amb l'objectiu de donar a conèixer el procés de la cria de la vedella a Catalunya. Per tal d'apropar-se al consumidor i mostrar les qualitats i les garanties d'aquesta carn, l'entitat ha rostit una vedella sencera al bell mig de la capital catalana, concretament a la confluència dels carrers Girona i Aragó. El rostit, supervisat pel cuiner Karlos Ibarrondo, ha començat a les set del matí i s'allargarà fins a les set de la tarda, moment en què se serviran les racions de carn a tothom qui la vulgui tastar.