Futbol

Rosell, orgullós de l'equip i l'afició, diu que desitja que Guardiola renovi

En declaracions a TV3, el president del Barça, Sandro Rosell, es va mostrar molt orgullós de l'actitud de l'afició i de l'equip, tot i quedar eliminats de la Champions davant del Chelsea. Rosell també va assegurar: "Espero i desitjo que Guardiola sigui l'entrenador la temporada que ve. Suposo que aquesta setmana en Pep tindrà més temps per reflexionar. Esperem que el grup segueixi tot unit."

Actualitzat
"És un cop dur, vull felicitar el Chelsea", aquestes van ser les primeres paraules de Rosell als micròfons de TV3. El president del Barça va destacar, per sobre de tot, com va animar l'afició al final del partit donant suport als jugadors i entrenadors. "Hem perdut perquè és un joc, però no es pot demanar més. Estic molt content i orgullós del joc i de l'actitud, però no del resultat. Ens han fet tres gols en tres ocasions. L'any que ve serà", va indicar Rosell, que va afegir que "no hem tingut el pèl de sort que fa falta de vegades".

Dels noms propis, a part de Guardiola, Rosell també va dir: "Per mi, Messi segueix sent el millor del món." De l'etern rival, va dir que no el preocupa que el Madrid guanyi la "dècima".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut