Madrid

Rosell justifica la seva presència a la manifestació del 10-J per un acord de la junta de Foment

"Vaig anar a la manifestació perquè em dec a la meva junta directiva". En un esmorzar a Madrid, Rosell ha justificat així la seva presència a la manifestació en protesta per la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. El president de la patronal catalana, que aspira a liderar la CEOE a partir de l'any vinent, ha explicat que Foment del Treball no va pronunciar-se sobre l'Estatut català, però que davant de la manifestació del 10 de juliol "em van dir que no estaria malament que em deixés veure, no a primera fila, però que em deixés veure".

Actualitzat
Joan Rosell ha aprofitat la visita a Madrid per recollir més suports de cara a les eleccions a la presidència de la CEOE. Un d'aquests suports és el de l'expresident d'Endesa, Manuel Pizarro. Al Nueva Economía Fórum, Pizarro ha elogiat Rosell i ha dit que "sap fer compatible el que sembla incompatible" i que "coneix molt bé el món sindical i el de la patronal". A més, també s'ha mostrat agraït per la lluita de Rosell a favor dels accionistes d'Endesa durant "la guerra de les opes".

El president de Foment, que ha demanat una administració més eficient, ha deixat la porta oberta a la possibilitat que finalment hi hagi una única candidatura per substituir Gerardo Díez-Ferrán.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut