Sandro Rosell, a l'aeroport del Prat
Barça

Rosell i Bartomeu són a Nova York per planificar el futur amb Vilanova

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el vicepresident, Josep Maria Bartomeu, han viatjat a Nova York per planificar amb l'actual tècnic blaugrana, Tito Vilanova, la temporada que ve i per conèixer de primera mà l'estat de salut de l'entrenador.

Actualitzat
El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el vicepresident, Josep Maria Bartomeu, van marxar dimecres al matí cap a Nova York per planificar amb l'actual tècnic blaugrana, Tito Vilanova, la temporada que ve. Vilanova és a Nova York des de fa unes quantes setmanes tractant-se d'un tumor que se li va reproduir per Nadal i s'espera que el preparador pugui tornar a ser a finals de març a Barcelona.

La idea de la trobada, que estava prevista des de fa dies, és saber de primera mà l'estat de salut de l'entrenador, encara que fa unes jornades Bartomeu ja va avançar al canal televisiu BTV que Vilanova estava portant a terme una recuperació satisfactòria, encara que sense entrar en detalls.

El partit entre la cúpula futbolística del club i el tècnic no incorporarà el secretari tècnic, Andoni Zubizarreta, ja que finalment es va decidir que el viatge només el fessin el president i el vicepresident.

A Nova York també s'abordarà amb Vilanova el futur més imminent de l'equip, com són els reforços, i el seu estat físic i anímic per continuar a la banqueta la temporada següent (té dos anys de contracte). La representació directiva i executiva del club té previst tornar a Barcelona divendres.

Aquesta reunió arriba en el moment més delicat de la temporada, després que el Barcelona va caure en la semifinal de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, després de perdre per 1 a 3 al Camp Nou, situació que ha destapat alguns dubtes, principalment respecte a l'absència del titular de la banqueta, una funció interina que des de fa dos mesos fa Jordi Roura.

Aquesta situació esportiva s'ha tibat perquè s'arrossega de la derrota per 2 a 0 contra l'AC Milan en els vuitens de final de la Lliga de Campions, que ha posat en escac el Barça per arribar als quarts. La tornada, al Camp Nou, es jugarà el 12 de març.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut