Badalona

Rosanne Cash enceta el Blues i Ritmes de Badalona en el seu primer concert a Catalunya i Espanya

El Festival Blues i Ritmes de Badalona ha arrencat aquest dijous amb la cantant nord-americana Rosanne Cash com a protagonista del primer dels quatre concerts programats. Rosanne Cash és un nom poc conegut a Catalunya, on actuava per primer cop, però als Estats Units hi té una popularitat i un prestigi que van més enllà de ser la filla del llegendari Johnny Cash.

RedaccióActualitzat
L'últim disc que ha gravat  Rosanne Cash es diu "The list"; són dotze versions sortides d'una llista que li va donar, uns quants anys enrere, el seu pare.

"Es va passar tota una tarda fent la llista, de memòria - era el 1973 i no hi havia Google- i al final va escriure a dalt de tot: Cent cançons essencials de la música country, i me la va donar, i em va dir: aquesta és la teva educació".

La música és per Rosanne Cash un assumpte de família; el seu marit, John Leventhal, l'acompanya en les gravacions i a sobre dels escenaris.

Rosanne Cash ha obert el Festival Blues i Ritmes de Badalona, en el que és el seu primer concert a Catalunya i Espanya, amb el reclam de ser filla de Johnny Cash, i ha deixat constància de la seva classe com a autora i intèrpret de cançons.

Al final del concert, s'hi ha afegit Javier Mas, que des que va estar de gira amb Leonard Cohen és l'amic barceloní dels músics nord-americans.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut