Rosa Díez ha reconegut que els resultats electorals a Andalusia eren molt dolents
Rosa Díez ha reconegut que els resultats electorals a Andalusia eren molt dolents
Madrid

Rosa Díez: "A les eleccions, com a la vida, a vegades es guanya i a vegades es perd"

La portaveu d'UPyD ha reconegut que el fet de no entrar al Parlament andalús és un resultat "inapel·lablement dolent"

Actualitzat

La fundadora i portaveu d'Unió, Progrés i Democràcia (UPyD), Rosa Díez, ha comparegut després que la seva formació no va aconseguir entrar al Parlament d'Andalusia. "A les eleccions hem tingut un mal resultat, inapel·lablement dolent, sense matisos ni adjectius". Tot i això, "tinc el cap ben alt en nom de tots els afiliats" de la formació, ha explicat Díez en roda de premsa.

"A les eleccions, com a la vida, a vegades es guanya i a vegades es perd. I ahir vam perdre una oportunitat, perquè els andalusos no ens van donar l'oportunitat d'entrar al Parlament". Tot i això, Rosa Díez ha destacat que l'important no és si es guanya o si es perd, sinó "si es té la força per lluitar i defensar els valors i els principis en què creiem".  

La portaveu d'UPyD ha remarcat que els ciutadans, en comptes de triar un partit "transparent", "insubornable" i "autònom", han decidit donar "dos terços del Parlament als dos partits que han corromput la democràcia, però nosaltres creiem que s'ha de seguir lluitant per la regeneració democràtica".

Rosa Díez ha deixat molt clar que continuarà al capdavant del partit fins que la militància i els afiliats vulguin perquè encara té força. Sobre la desaparició del partit, considera que "seria una gran pèrdua" perquè deixaria "via lliure a més tripijocs dels nacionalistes independentistes".

Díez ha acabat la intervenció amb una cita del primer ministre britànic Winston Churchill: "L'èxit no és definitiu i el fracàs no és fatídic. El que compta és el valor per continuar".

A través de Twitter, el diputat d'UPyD, Toni Cantó, ha desautoritzat Rosa Díez perquè considera que hauria d'haver assumit les responsabilitats de la desfeta electoral. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut