Barcelona

Rosa Cullell dóna per finalitzada la seva etapa al capdavant de la CCMA

La directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Cullell, ha presentat la dimissió durant la reunió ordinària del Consell de Govern d'aquest dimecres al matí. Cullell dóna així per finalitzada la seva etapa a la CCMA, que ha tingut com un dels objectius principals l'eficiència en la gestió i el posicionament de la CCMA com a grup audiovisual per afrontar la nova era digital i la fragmentació d'audiències.

Actualitzat
Com a directora general i al capdavant del nou equip directiu que va nomenar, ha tornat el liderat a TV3 i Catalunya Ràdio, tant d'audiència com en els rànquings qualitatius, i ha impulsat la presència de la Corporació a les noves plataformes.

D'acord amb els termes del seu contracte, la directora general formalitzarà la dimissió per escrit en els pròxims dies. Ha manifestat, davant del Consell de Govern, la total disposició a facilitar un traspàs tranquil de funcions i a acordar-ne el calendari amb el president del Consell de Govern.

Cullell va ser nomenada directora general de la Corporació el 25 d'abril del 2008. Anteriorment, havia estat directora general del Gran Teatre del Liceu, consellera delegada de l'editorial Grup 62 i directora general adjunta executiva de La Caixa. Com a periodista, havia treballat al grup Mundo, a la BBC a Londres, a TVE-Catalunya i al diari "El País". També ha estat consellera de diverses societats.

Anar al contingut