Dos del models de Rosa Clarà que han desfilat a la inauguració de la Bridal Fashion Week
Dos del models de Rosa Clarà que han desfilat a la inauguració de la Bridal Fashion Week
Barcelona

Rosa Clarà obre la Bridal Fashion Week amb una proposta romàntica i sensual

És l'edició més internacional, amb 25 firmes de primer nivell i estrelles de la moda com Ángel Sánchez o Galia Lahav

RedaccióActualitzat

La dissenyadora Rosa Clarà ha inaugurat la Barcelona Bridal Fashion Week, la passarel·la i el saló dedicats als vestits de núvia, amb les seves propostes de moda nupcial per al 2018, una col·lecció en la qual aposta per dissenys romàntics, medievalitzants, amb escots sensuals molt arrapats a la figura.

Catalunya és capdavantera en el sector amb més del 40 per cent de la producció de tot Espanya, que és segon exportador mundial.

La Barcelona Bridal Fashion Week es fa des d'aquest dimarts fins diumenge, la seva edició més internacional, amb desfilades de 25 firmes de primer nivell i amb la presència d'estrelles de la moda internacional, com Ángel Sánchez o Galia Lahav.

La 27 edició de la setmana de la moda nupcial serà l'aparador de 25 firmes líders, nacionals i internacionals, que presentaran les seves col·leccions per al 2018 de vestits de núvia, nuvi i cerimònia.

 

 

Les firmes participants

Fins al divendres, a la Barcelona Bridal Fashion Week hi desfilaran Studio St. Patrick -de Pronovias Fashion Group, que farà el seu debut mundial en la BBFW-, Jesús Peiró, Cristina Tamborero, Sophie et Voilà Collection, YolanCris, Isabel Sanchís i Inmaculada García.

També es podrà veure en primícia mundial la pròxima col·lecció del dissenyador veneçolà establert a Nova York Ángel Sánchez, que ha escollit Barcelona per presentar les seves noves creacions.

Altres marques que desfilaran són Marylise & Rembo Styling; Isabel Zapardiez; Ana Torres; Raimon Bundó, que celebra el 50 aniversari de la firma; Jordi Dalmau i Matilde Cano; Marco & María; Cabotine by Gema Nicolás; Galía Lahav; Cymbeline; Ramón Sanjurjo; Carla Ruiz, i Sonia Peña.

A més, les dues firmes nord-americanes Morilee Madeline Gardner i Demetrios desfilen a la BBFW per primera vegada, i divendres a la nit Pronovias tancarà les desfilades d'aquest any en el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), com fa tradicionalment.

Divendres, l'exposició comercial

L'exposició comercial obrirà les seves portes divendres i fins diumenge 30 es podran visitar fins a 300 expositors de marques nacionals i internacionals, de les quals 78 hi participen per primera vegada.

En aquesta edició, les marques internacionals representen el 65 % del total i procedeixen de 25 països, sobretot del Regne Unit, EUA, Itàlia i França, pel que es tracta del major nombre de firmes internacionals registrat en els 27 anys de trajectòria del saló.

L'organització espera que passin pel saló més de 18.000 visitants, que comptarà amb la presència de més de 800 compradors estratègics, el doble que el 2016, que han estat contactats directament pel saló i que procedeixen de 70 països.

Entre els compradors que han confirmat la seva presència destaquen Bergdorf Goodman, la icònica botiga de moda de la 5a Avinguda de Nova York, i Neiman Marcus, present a 10 estats dels EUA i escenari del reality "Say yes to the dress", o les japoneses Hatsuko Ento i Matsuo Internacional, dos fenòmens entre les japoneses que busquen vestits d'estil occidental.

En el marc de la BBFW, el Palau de Pedralbes acollirà el dimecres 26 d'abril la Barcelona Bridal Night, en què el dissenyador veneçolà Ángel Sánchez, qui ha vestit 'celebrities' com Beyoncé, Meryl Streep, Salma Hayek o Giselle Bündchen, presentarà les seves creacions.

 

Anar al contingut