Barcelona

Ros afirma que seria "un error polític" apartar el PSC dels òrgans de direcció del PSOE

El president del PSC ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que cal "cosir" les relacions amb el PSOE perquè els socialistes són "imprescindibles" per al progrés d'Espanya

RedaccióActualitzat

El president del PSC, Àngel Ros, adverteix que el PSOE s'equivocarà si aparta el PSC dels òrgans de direcció del partit. Ho ha dit en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio":

"Jo crec que si fessin actuacions d'aquest tipus seria un error polític important, perquè ara el que cal és cosir i sumar. I els socialistes catalans som imprescindibles per al projecte de progrés a tot Espanya, que hem de liderar els socialistes. No hi ha cap altra força alternativa a nosaltres."

Aquest dilluns, el PSOE va obrir expedient als quinze diputats que van votar "no" a Rajoy, entre els quals els set del PSC. Segons el reglament del Grup Socialista, la sanció per trencar la disciplina de vot oscil·la entre els 200 i els 600 euros.

Àngel Ros tambéha assegurat que des del PSOE no s'ha actuat amb justícia amb Pedro Sánchez. Ha dit que l'exsecretari general del PSOE sempre ha estat sensible amb la realitat nacional de Catalunya:

"Potser ara ho ha formulat amb uns altres termes que, d'alguna manera, són més titular. Però la sensibilitat envers Catalunya i els elements diferencials, crec que en Pedro l'ha tingut sempre."

Ros considera clau reconstruir la relació entre el PSC i el PSOE per refer la relació entre Catalunya i la resta d'Espanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut