Ronaldofid: "M'agradaria veure Robinho a Maracanà"

Ja Tenim Equip ha parlat amb l'entrenador madridista <b>ronaldofid</b>, guanyador de la jornada. Optimisme desbordant en temps de pau a la Casa Blanca i alguns desitjos de futur que podrien complir-se aviat.
Ronaldofid: "M'agradaria veure Robinho a Maracanà"
Eufòria madridista

Ronaldofid: "M'agradaria veure Robinho a Maracanà"

Ja Tenim Equip ha parlat amb l'entrenador madridista ronaldofid, guanyador de la jornada. Optimisme desbordant en temps de pau a la Casa Blanca i alguns desitjos de futur que podrien complir-se aviat.
Actualitzat
Ronaldofid era optimista, però no tant. "No pensava que el Madrid guanyaria amb tanta comoditat, però l'Espanyol va patir les baixes amb què arribava al Bernabéu". Tot i així, la intuïció el va fer endur-se el DVD gravador. "Hi vaig posar el 4-0, i si no m'equivoco vaig ser l'únic a endevinar el resultat de tots els participants." Però el seu cúmul d'encerts no només s'acaba aquí. "Quina sort!, el meu golejador, Raúl, va marcar per partida doble." Una victòria inapelable amb l'únic error de Gravesen per Zidane a l'equip titular.

Quan li parlen de Raúl, l'entrenador madridista també ho té clar. "És un jugador que ha demostrat el seu talent i espero que algun any li concedeixin la Pilota d'Or, perquè ho ha guanyat tot en el seu club i ha batut els rècords de la Champions League." També te paraules d'elogi per a Vanderlei Luxemburgo. Els factors clau del seu èxit són "la sort i el fet de sentir-se recolzat per la plantilla, que té moral i ganes de remuntar el vol".

La Juventus i el futur

"Espero que Capello no en surti viu d'aquesta." Aquest és l'amenaçador to de ronaldofid en relació a l'eliminatòria contra la Juventus. Però també té clar que hi ha d'haver un pla de renovació de la plantilla blanca de cara a l'any que ve. "Roberto Carlos i Míchel Salgado han de tenir suplents de garanties" i, com molts madridistes, "crec que Beckham marxarà". Com a reforços, li agraden Robinho i Joaquín.

I no s'oblida del Brasil. "M'agradaria veure jugar Robinho a l'estadi de Maracanà, em faria molta il·lusió, i més si vesteix l'any que ve la samarreta del Reial Madrid!"