Actualitat blaugrana

Ronaldinho serà baixa a Mallorca per lesió, mentre que Jorquera ha passat pel quiròfan

Ronaldinho és baixa per al partit de Lliga que el Barça jugarà dissabte al camp del Mallorca. El brasiler no s'ha recuperat d'una tendinitis al genoll esquerre que li ha impedit entrenar-se amb normalitat els últims dies. Els doctors Ricard Pruna i Ramon Cugat han repassat aquesta tarda l'estat de la infermeria blaugrana. Començant pel porter Albert Jorquera, que, a més dels lligaments, també té afectat el menisc, tot i que això no hauria d'incrementar el termini de sis mesos de baixa. Pel que fa a Ronaldinho, no han determinat quan podrà tornar a jugar. Messi, en canvi, podria estar a punt d'aquí a dues setmanes contra el Racing.

Actualitzat

Segons ha confirmat el responsable mèdic del primer equip, Ricard Pruna, l'internacional brasiler "continua amb el seu pla de fisioteràpia per recuperar el tendó rotular inflamat, és baixa per al Mallorca i l'evolució d'aquestes molèsties és la que marcarà la data del seu retorn".

Messi es recupera bé

En canvi, la lesió muscular de l'argentí Leo Messi evoluciona millor del que es preveia, i Pruna creu que el davanter podria rebre l'alta mèdica "al voltant del 20 de gener". Aquest cap de setmana, el Barça rep el Racing en el primer partit de la segona volta. Messi es va fer un trencament d'uns quatre centímetres al bíceps femoral de la cama esquerra en el partit de Lliga que el seu equip va disputar a Mestalla el 15 de desembre. El pronòstic de recuperació era, en principi, d'unes quatre o cinc setmanes.

D'altra banda, el defensa Oleguer Presas, que des de fa més d'un mes s'entrena al marge del grup per unes molèsties als isquiotibials de la cama dreta originades per la cicatriu d'una lesió anterior, podria rebre l'alta mèdica d'aquí a una setmana.

Eto'o es torna pragmàtic

A 24 hores de tornar a la seva segona casa, Mallorca, i sense saber encara si aquest serà el seu últim partit amb el Barça abans de marxar a la Copa Àfrica, Samuel Eto'o va fer ahir el seu diagnòstic dels mals de l'equip. Creu que, ara, només val guanyar i que potser caldria oblidar-se del "jogo bonito". La recepta d'Eto'o és més treball i menys toc.

El camerunès també va sortir en defensa de Ronaldinho i Rijkaard, defensant l'autoritat de tots dos i sentenciant que, a dia d'avui, no s'ha de canviar ningú per tal que l'equip vagi endavant. Per al "9" blaugrana, s'han acabat els anys on es guanyava la Lliga pràcticament sense esforç i per això, a partir d'ara, cal que jugadors i afició estiguin units per recuperar els set punts d'avantatge que té el Reial Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut