Ronaldinho lidera la golejada del Brasil a Xile en partit amistós disputat a Göteborg (4-0)

La selecció brasilera ha golejat Xile en un partit amistós disputat a la localitat sueca de Göteborg. La "canarinha" de Dunga, liderada per Ronaldinho, ha estat molt superior i s'ha imposat per un contundent 4-0. El crac blaugrana ha inaugurat el marcador en el minut 15 transformant un penal i Kaká ha fet el segon abans del descans. En l'inici de la represa, Ronaldinho ha tornat a marcar amb un magistral llançament de falta i Juan, a la sortida d'un córner, ha culminat la golejada en el minut 60. El madridista Robinho s'ha volgut unir a la festa i ha estat a punt de marcar de xilena, però la pilota s'ha estavellat al pal.

La jornada futbolística ve carregada aquest cap de setmana de compromisos de seleccions. Hi ha vint partits en la fase de classificació per a l'Eurocopa. El més espectacular fins ara, però, ha estat l'amistós entre el Brasil i Xile a Göteborg. La "canarinha" ha golejat, amb un Ronaldinho estel·lar. El jugador del Barça -que portava el número 7 en lloc del 10 habitual- ha inaugurat el marcador al cap d'un quart d'hora de l'inici en transformar un penal comès per Von Schedler. El segon ha estat obra de Kaká. L'estrella del Milan ha rematat, tot sol, una bona centrada del sevillista Alves, que ha estat titular amb la selecció brasilera.

Als quatre minuts de la represa, Ronaldinho ha ampliat el compte golejador amb la seva especialitat de la temporada: un llançament de falta directa. El porter de la Reial Societat Claudio Bravo no hi ha pogut fer res. Els 30.000 espectadors de l'estadi Ullevi encara han tingut temps d'aplaudir el quart, obra de Juan al minut 60. El Brasil tornarà a jugar dimecres, a Estocolm, contra Ghana.