Actualitat blaugrana

Ronaldinho entra a la llista per al clàssic al Camp Nou i en queden fora Motta, Giuly, Gio i Zambrotta

Ronaldinho ha entrat en la convocatòria de Rijkaard per al Barça-Madrid de dissabte al Camp Nou, en què els blaugranes podrien distanciar-se de vuit punts. El brasiler, amb molèsties als isquiotibials, serà titular i s'ha entrenat amb els companys. Han quedat fora de la llista Giuly i Zambrotta per sanció, i Gio. Motta, que dijous va faltar a l'entrenament sense permís, n'ha quedat fora. Rijkaard li ha donat vacances indefinides fins que es recuperi, tot i que no està lesionat ni malalt. A Motta se li complica el futur al Barça.

Actualitzat

Tant el Barça com el Reial Madrid s'hi juguen molt, en el clàssic. Els blaugranes, per reafirmar les opcions de revalidar el títol de Lliga, i els blancs, per fugir de la crisi i no donar per perdut el campionat, cosa que suposaria la quarta temporada consecutiva sense aconseguir cap títol. A més, la continuïtat de Fabio Capello a la banqueta del Reial Madrid és cada dia més negra. Després de l'eliminació en els vuitens de final de la Lliga de Campions per tercer any consecutiu, el crèdit del tècnic italià s'ha esgotat.

Si dijous ja va faltar a l'entrenament, aquest divendres tampoc no hi ha rastre de Thiago Motta. El club el va localitzar dijous al migdia. A la tarda Rijkaard va parlar personalment amb el jugador i li ha donat unes vacances indefinides fins que es recuperi, tot i que no està ni lesionat ni malalt. 

Ronaldinho ha estat afectuós amb els fisioterapeutes. Les proves que li van fer dijous han estat positives, ha entrat a la llista i contra el Madrid serà titular. Rijkaard ha sacrificat, a més de Motta, Gio. Zambrotta i Giuly estan sancionats.

El tècnic holandès ha comentat que Eto'o i Messi estan cada dia millor i, tal com ja va fer a Liverpool, podria repetir amb el trident en atac.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut