Actualitat blaugrana

Ronaldinho afronta la recta final de la seva recuperació i podria jugar dijous contra el Vila-real

Ronaldinho podria ser el gran reforç d'hivern que necessita el Barça per redreçar el rumb d'un equip que ja es troba a nou punts del Reial Madrid a la Lliga. El crac brasiler afronta la recta final de la seva recuperació i tot fa pensar que rebrà l'alta mèdica en els pròxims dies i que podria entrar en la convocatòria per al partit de Copa contra el Vila-real d'aquest dijous. Ronaldinho ha entrenat aquest matí a les instal·lacions del club i a la tarda participarà en un partidet que faran alguns jugadors del primer equip contra el filial.

Actualitzat
Ronaldinho es reincorpora aquesta setmana al grup per mirar de transformar el Barça en un equip guanyador, sobretot tenint en compte que les opcions de títol a la Champions i a la Copa estan encara intactes. La metamorfosi que ha experimentat Ronaldinho aquest últims temps convida a creure que, ara sí, el brasiler sembla decidit a tornar a ser el líder que necessita l'equip per salvar una temporada que s'ha posat molt difícil, especialment a la Lliga. Això sí, hi ha estadístiques recents que conviden a l'optimisme.

La temporada 2003-2004, la primera de Rijkaard a la banqueta culer, el Barça va ser capaç de sumar 17 punts més que el Reial Madrid a la segona volta, quan el conjunt blanc sumava 15 punts més que els blaugranes a la jornada 20. En aquella ocasió, el Barça va tancar la primera volta en una discreta setena posició amb 27 punts, però va reaccionar de forma espectacular al segon tram de la temporada (victòria al Bernabéu per 1-2 inclosa) i va acabar segon amb 72 punts, només al darrere del València, que es va coronar campió.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut