Romeva veu més dialogant el nou ministre d'Exteriors que no pas García-Margallo

RedaccióActualitzat

El conseller d'Exteriors, Raül Romeva, veu en el nou ministre d'Exteriors, Alfonso Dastis, més disposició al diàleg que en el seu antecessor, García-Margallo. Si més no, ja han establert una interlocució directa entre tots dos, cosa que fins ara, segons el conseller, no havia estat possible. Són declaracions al programa "El suplement", de Catalunya Ràdio, en què el conseller ha afegit, això sí, que l'oferta de diàleg del govern espanyol està buida de sentit.

"L'oferta de diàleg és el que va passar al Consell de Política Fiscal i Financera amb el vicepresident Junqueras. Això és diàleg? És un diàleg que, bàsicament, ve a negar les evidències clares i empíriques que hi ha un tema que s'ha d'afrontar. Aquest és el diàleg? Jo no el veig per enlloc. De moment, nosaltres seguim absolutament convençuts que hi ha només una solució, que passa per donar la veu a la gent."

A l'entrevista, Romeva ha assegurat que el referèndum es farà i que el govern l'està preparant, però l'ha condicionat a l'aprovació dels pressupostos, en un nou missatge a la CUP.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut