Acte de Junts pel Sí a Tarragona
Acte de Junts pel Sí a Tarragona
Tarragona

Romeva demana a Tarragona una victòria incontestable i massiva el 27-S

El cap de llista de la candidatura unitària contraposa l'onada d'il·lusió creixent pel "sí" a les amenaces de l'Estat

RedaccióActualitzat

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, demana una victòria incontestable i massiva a les urnes el 27 de setembre. En cas contrari, diu, es deixarà passar una oportunitat única d'assolir la independència.

Romeva serà avui a Girona amb Lluís Llach, per presentar la llista de "Junts pel Sí" en aquesta demarcació.

Els candidats de Junts Pel Sí, Raül Romeva i Germà Bel, han tornat a fer una crida aquest dissabte a Tarragona perquè la seva formació obtingui una victòria clara que els permeti tenir un mandat democràtic per la independència.

El candidat de Junts pel Sí a la demarcació de Tarragona, Germà Bel, ha ressaltat la necessitat d'un estat propi per decidir polítiques d'inversió més eficients, com el corredor mediterrani.

Romeva també ha parlat del "valor afegit" que, diu, té la formació conjunta pel fet d'aglutinar sensibilitats diferents amb persones que en circumstàncies normals serien rivals polítics i que ara "comparteixen una mateixa il·lusió".

Precisament, i davant el fet que la llista ja ha aconseguit el suport de 41.600 "candidats pel sí", Romeva ha subratllat l'existència d'una onada d'il·lusió creixent pel "sí" que contrasta, ha dit, amb "les amenaces" de l'estat espanyol.

Anar al contingut