Ciclisme

Roman Kreuziger guanya l'Amstel Gold Race i "Purito" Rodríguez l'abandona per una caiguda

El txec de l'equip Saxo Bank, Roman Kreuziger, ha guanyat l'Amstel Gold Race i "Purito" Rodríguez ha hagut d'abandonar per una caiguda. Kreuziger ha arribat escapat amb 27 segons d'avantatge sobre el grup dels favorits, on s'ha imposat a l'esprint Alejandro Valverde. L'Amstel Gold Race és la primera de les tres curses de les Ardenes. La següent serà la Fletxa Valona i després, el Tour de Romandia.

Actualitzat
El txec de l'equip Saxo Bank, Roman Kreuziger, ha guanyat l'Amstel Gold Race i 'Purito' Rodríguez ha hagut d'abandonar per una caiguda. Kreuziger ha arribat escapat amb 27 segons d'avantatge sobre el grup dels favorits on s'ha imposat a l'esprint Alejandro Valverde. L'Amstel Gold Race és la primera de les tres curses de les Ardenes la següent serà la Fletxa Valona i després el Tour de Romandia.

En aquesta clàssica de 250 kms a Holanda que arriba a la 48ena edició ha abandonat el català Joaquim 'Purito' Rodríguez del Katusha que ha caigut en una topada en el grup i no ha pogut acabar podrà la prova. El 'Purito' Rodriguez pateix una forta contusió al bíceps femoral de la cama esquerra i serà sotmès a més proves. La seva evolució marcarà si pot participar en les dues altres dues curses de les Ardenes que s'han de disputar aquesta setmana. Dimecres que ve defensarà el títol en la Fletxa Valona.
Anar al contingut