Sarrià de Ter

Roger Torrent s'acomiada de l'alcaldia de Sarrià de Ter en un ple extraordinari

"Vull aconseguir que al Parlament hi hagi el mateix clima d'entesa, de diàleg, de convivència i de respecte que tenim a l'Ajuntament de Sarrià de Ter", ha dit en el seu discurs de comiat

Actualitzat

El nou president del Parlament, Roger Torrent, s'ha acomiadat aquest divendres al vespre de l'alcaldia de Sarrià de Ter. Torrent ha estat l'alcalde de la població des del 2007.  

Centenars de veïns han seguit el ple de renúncia en directe. Entre els veïns es respirava un sentiment agredolç, per una banda, l'orgull de veure el seu alcalde ocupar el càrrec del president del Parlament, però, per l'altra, tristesa perquè diuen que perden un bon alcalde i una bona persona.

El ple ha començat amb les paraules de comiat dels dos regidors de l'oposició: Roger Casero, del PSC, que ha afirmat que "Sarrià de Ter perd un gran alcalde", i Jordi Costa, del PDeCAT. 

Narcís Fajula, el substitut de Torrent, ha rebut després la vara d'alcalde. 

 

La política municipal, escola per al flamant president del Parlament

Torrent, en el seu discurs de comiat, ha tingut paraules d'agraïment a l'equip municipal, ha dit sentir-se orgullós de Sarrià de Ter i ha recalcat que el municipalisme és la millor escola política. Ha dit que espera que a la Cambra Catalana aconsegueixi el mateix clima de diàleg i respecte que a Sarrià de Ter.

"El dia que vaig entrar de regidor, encara no era conscient que allò em canviaria la vida", ha dit Roger Torrent en començar el seu discurs de comiat. Un discurs de "sentit homenatge a la política municipal":

"Diuen que la muncipal és la millor escola política i això és tan així que el tòpic es queda curt"

"Ser alcalde vol dir sobretot saber escoltar. En definitiva això vol dir fer carrer, ser arreu", ha continuat.

Torrent ha tingut un record per la jornada de l'1 d'octubre, que ha qualificat de "molt dura":

"Em vag sentir infinitament orgullós de veure com la gent de Sarrià s'aplegava als col·legis electorals per defensar junts les urnes; defensar els nostres vots, els del 's'í i els del 'no'. Defensar, en definitiva, junts la democràcia."

Un esperit que ha desitjat que estigui present "en tots els reptes que ens plantegem com a país".

Roger Torrent ha acabat la seva intervenció afirmant que vol servir el país aplicant el que ha après fent de regidor i d'alcalde:

"Vull aconseguir que al Parlament -i per extensió a la política catalana- hi hagi el mateix clima d'entesa, de diàleg, de convivència i de respecte que tenim a l'Ajuntament de Sarrià de Ter."
 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut