Bàsquet

Roger Grimau anuncia la seva retirada del bàsquet professional

El jugador ha anunciat que es retira del bàsquet professional, als 36 anys i després de 19 anys de carrera. El fins ara jugador de la Bruixa d'Or Manresa ha confirmat la seva decisió mitjançant un missatge al seu compte de Twitter

Actualitzat

El fins ara jugador de La Bruixa d'Or Manresa Roger Grimau ha anunciat via Twitter que es retira. Roger Grimau, de 36 anys i amb 19 de carrera basquetbolística, es retira amb una bona llista de títols al sarró. 

Grimau va debutar en la màxima categoria del bàsquet amb el Joventut de Badalona, a la temporada 1996-1997 i va fer història amb el Lleida Bàsquet, on l'ascens a la Lliga ACB el va catapultar com un dels grans del bàsquet català. Amb la selecció espanyola va aconseguir la plata a l'Europeu de Suècia. 

Però segurament el que més es recorda de Grimau és el seu pas pel Barça, on va fitxar el 2003. Al FC Barcelona, Grimau va jugar vuit temporades i va guanyar els títols més importants de la seva carrera: 3 Lligues, una Eurolliga (la segona) i tres Copes del Rei. 

Posteriorment va anar a jugar a Bilbao i el Manresa ha estat el seu últim equip a l'ACB com a jugador. L'ultim partit de Grimau, el número 522, va ser amb una heroica victòria de l'equip del Bages al Reial Madrid que li va valer la permanència. 

Aquests són els seus tuits de comiat:

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut