Tenis

Roger Federer i Fernando González disputaran la final de Basilea, que el suís no ha guanyat mai

Roger Federer i Fernando González disputaran la final de Basilea, un torneig que se li resisteix, al número u del món, ja que tot i que aquesta serà la seva tercera final, mai no ha aconseguit guanyar-lo. Precisament, al suís li ha anat de poc de quedar-se a les portes de jugar la final, ja que ha estat a dos punts de perdre el partit de semifinals davant el tailandès Paradorm Srichaphan, que ha aconseguit posar-lo entre les cordes. Però, finalment, Federer s'ha imposat a Srichaphan per 6-4, 3-6 i 7-6.

Actualitzat

Per la seva banda, Fernando González ha derrotat Stanislas Wawrinka per un doble 6-4 i ha impedit una final suïssa al Torneig de Basilea.

La final entre Roger Federer i Fernando González serà una reedició de la final del Masters Series de Madrid, fa una setmana, que va acabar amb una victòria incontestable del suís.

En la primera final de Basilea que va jugar, Federer va perdre davant el suec Thomas Enqvist el 2000 i un any després, contra el britànic Tim Henman. Ara el suís afronta la seva tercera final del torneig i s'haurà de veure si es compleix la dita que a la tercera va la vençuda.

Basilea, juntament amb el Masters Series de Roma, Montecarlo i París, la Copa Davis i el Roland Garros són els campionats que encara no s'ha pogut apuntar al palmarès Roger Federer.

Anar al contingut