Tenis

Roger Federer es corona campió a Wimbledon per segon any consecutiu

El suís Roger Federer s'ha coronat campió del torneig de Wimbledon per segon any consecutiu després de derrotar en la final el nord-americà Andy Roddick en quatre sets, per 4-6, 7-5, 7-6 i 6-4, en un partit que s'ha hagut d'aturar en dues ocasions a causa de la pluja. Malgrat perdre el primer set, Federer ha demostrat la seva condició de número 1 mundial i amb un joc més consistent que el seu rival, s'ha emportat el títol a l'All England Club, i ha confirmat que era el gran favorit per adjudicar-se el títol.

La pluja ha obligat a aturar dues vegades la final masculina de Wimbledon, que enfrontava el suís Roger Federer i el nord-americà Andy Roddick. Després de la primera suspensió del partit, amb 3-2 per a Roddick en el primer set i de 36 minuts d'espera, el joc s'ha reprès, però l'aigua ha tornat a obligar a interrompre el matx. En aquell moment, el marcador reflectia empat a un set i avantatge del tenista nord-americà en el tercer per 4-2 i servei al seu favor. Després de la segona interrupció, el partit s'ha pogut reprendre i a partir d'aquest moment, Federer ha començat la seva remuntada i s'ha emportat el segon set per 7-5. Tot i la gran igualtat, el tenista suís ha demostrat la seva condició de número 1 mundial guanyant el tercer i el quart set i emportant-se el títol després de dues hores i mitja de partit. Aquest és el tercer títol de Grand Slam per a Federer en la seva carrera esportiva i s'ha convertit en el segon jugador que defensa amb èxit el títol després de Pete Sampras el 2000.