Barcelona

Rodes punxades i cola a les consignes: Endavant se suma als atacs al turisme de Barcelona

L'organització de l'esquerra independentista ha divulgat per Twitter imatges de noves accions contra interessos turístics a Barcelona

Actualitzat

Punxar rodes de bicicletes i posar cola al pany de consignes d'equipatges. Són les accions que Endavant ha difós per les xarxes socials i amb les quals se suma als atacs de denúncia del turisme a Barcelona.

L'organització de l'esquerra independentista, que forma part de la CUP, ha divulgat per Twitter un recull d'imatges de nit en què es poden veure pintades a Ciutat Vella, penjada de cartells i atacs a una empresa de lloguer de bicicletes, entre d'altres.

 

Aquest és el vídeo que han penjat a Twitter:


En les pintades es poden llegir lemes habituals en contra del turisme massiu, que inciten els turistes a anar-se'n de la ciutat. Afirmen que "el turisme mata els barris" i signen amb l'etiqueta #ProuBarricidi.

 

Endavant assegura que no es tracta de "turismofòbia", sinó de "lluita de classes".

L'organització se suma d'aquesta manera a les accions protagonitzades per Arran en contra del sector turístic. L'organització juvenil va atacar un bus turístic a prop del Camp Nou i va punxar les rodes de les bicicletes d'una empresa de lloguer per a turistes.

Comissió extraordinària de l'Ajuntament

Els atacs han centrat el debat polític, i l'Ajuntament de Barcelona ha convocat per dilluns a la tarda una comissió extraordinària per tractar el tema.

La sessió té com a objectiu que el govern municipal expliqui les mesures que prendrà davant d'atacs com els que es van fer contra un bus turístic i les bicicletes de lloguer. Els grups municipals del PP i del PDeCAT han demanat que els responsables municipals condemnin els fets.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut