Barcelona

Rodalies Renfe i el metro de Barcelona, afectats per algunes restriccions

Aquest cap de setmana tant Rodalies de Renfe com el metro de Barcelona estan afectats per algunes restriccions. En el cas de Renfe, es tracta d'una reducció del servei a la línia C7 de Rodalies, la de Bellaterra, per obres a les vies, en el tram de Martorell a Cerdanyola Universitat. Els talls comencen dissabte i duraran tot l'estiu. Al metro són talls només de cap de setmana, que afecten el tram de la línia 3 entre Diagonal i la Vall d'Hebron.

Actualitzat
La línia 3 del metro de Barcelona està tallada per obres entre les estacions de Diagonal i Vall d'Hebron. La interrupció del servei, que es repetirà el cap de setmana que ve, ha començat a les deu de la nit de divendres i s'allargarà fins a primera hora de dilluns. Un servei especial d'autobusos cobreix el trajecte afectat, amb parades a Fontana, Lesseps, Vallcarca i Penitents, amb els mateixos horaris que el metro, inclosa la nit de dissabte.

A Renfe, a partir d'aquest dissabte i durant tot l'estiu hi haurà restriccions a la línia C-7 de Rodalies per la instal·lació d'un tercer carril a les vies. Els canvis impliquen que la circulació entre l'estació de Cerdanyola Universitat i Martorell es limitarà a un tren per hora i sentit.

Obres per modernitzar la catenària

El president de l'Adif, Antonio González Marín, ja ha anunciat l'inici imminent de les obres per modernitzar la catenària als túnels ferroviaris de Barcelona. Aquesta operació ha de reduir les afectacions en els trens de Renfe, però els treballs s'allargaran fins al final del 2009 i obligaran a modificar alguns horaris.
Anar al contingut