Pàrquing a Chavornay, Suïssa, on van assaltar el furgó
Pàrquing a Chavornay, Suïssa, on van assaltar el furgó

Rocambolesc robatori de 26 milions d'euros d'un furgó blindat a Suïssa

Segresten a la filla d'un agent de seguretat d'un furgó blindat i la deixen anar un cop aconsegueixen assaltar el vehicle

RedaccióActualitzat

Un robatori a Suïssa, contra una furgoneta blindada de transport de diners, ha acabat amb un botí de fins a 26 milions d'euros en efectiu, segons ha informat la policia francesa.

Els assaltants, que anaven armats i amb passamuntanyes, van actuar dijous. Primer, uns col·laboradors dels atracadors, que es van fer passar per lampistes i fontaners, van segrestar a Lió, França, la filla d'un dels agents de seguretat que anava al furgó blindat.

Llavors, els altres membres de la banda, encaputxats, van assaltar el vehicle a Carvornay, Suïssa, i es van endur els milions. Els tres delinquents que van assaltar el vehicle van escapar amb un cotxe esportiu de luxe. Poc després, els que eren a França, van deixar anar la noia de 22 anys sana i estàlvia. No van ferir a ningú i els lladres es troben en parador desconegut.

Dotze dotacions de la policia i investigadors suïssos es van desplegar per a l'operació i, actualment, la policia continua investigant el cas. 

Anar al contingut