Tenis

Robredo perd davant Davidenko i no pot accedir a la final del Masters Series de París

Tommy Robredo no ha pogut accedir a la final del Masters Series de París. L'olotí, que ja s'havia assegurat la presència al Masters de Xangai, ha caigut en semifinals davant el rus Nikolai Davidenko en tres sets per 6-3, 5-7 i 6-2. Després de perdre la primera mànega, en la segona Robredo ha reaccionat i ha estat capaç d'equilibrar el partit, però en el tercer i definitiu set, el rus ha imposat la seva millor condició física per certificar el triomf. El rival de Davidenko en la final serà l'eslovac Dominik Hrbaty, que en la segona semifinal s'ha desfet de l'alemany Tommy Haas.

Actualitzat
Tommy Robredo ha acabat la seva aventura al Masters Series de París en perdre en semifinals davant el rus Nikolai Davidenko per 6-3, 5-7 i 6-2, després de gairebé dues hores de joc. Davidenko s'enfrontarà en la final a l'eslovac Dominik Hrbaty, que s'ha desfet de Tommy Haas per 6-4, 2-0 i abandó de l'alemany.

En el primer set la superioritat del rus ha estat evident i no ha donat cap opció a Robredo, que ha cedit el seu servei en dues ocasions. En la segona mànega, l'olotí ha recuperat el seu millor tenis i ha estat capaç d'anivellar el partit a un set. Però en el tercer i definitiu, el tenista català ha acusat el desgast físic i amb problemes als adductors no ha pogut plantar resistència.

Tot i aquesta derrota, Robredo ja s'havia assegurat la presència al Masters de Xangai, mentre que el rus continua imparable i ja suma 66 victòries aquesta temporada, només superat pel número 1 del món, el suís Roger Federer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut