Tenis

Robredo ja és a semifinals del Masters de París després de remuntar davant Nieminen

Tommy Robredo no en té prou a estar ja classificat per a la Copa Masters de Xangai. El tenista olotí jugarà demà dissabte una de les semifinals del Masters Series de París. Robredo ha derrotat aquesta tarda el finlandès Jarkko Nieminen en els quarts de final en tres sets: 6-7, 7-6 i 6-4, en 2 hores i 44 minuts de joc. Per arribar a la final, haurà de superar el rus Nicolai Davidenko, que ha derrotat amb contundència el croat Mario Ancic, per un doble 6 a 3.

Actualitzat

Ha estat un partit llarg, de més de dues hores i mitja de durada, en què el català, més relaxat després d'assegurar-se el passaport a Xangai, ha hagut de remuntar davant un rival que ha perdut contra Robredo en els seus tres enfrontaments anteriors. En el primer set, Nieminen ha estat més encertat en els moments decisius i s'ha adjudicat el "tie-break".

En el segon, Robredo ha recuperat un "break" de desavantatge i els seus cops guanyadors, però en un final de set també molt ajustat, aquest cop ha caigut del costat del català. Robredo s'ha mostrat molt sòlid en el tercer i definitiu set i no ha donat opció al finlandès. Aquesta és la cinquena semifinal de l'any per a l'olotí, la tercera en un Masters Series després de les d'Hamburg, on va resultar vencedor, i Cincinnati, on va caure derrotat per Juan Carlos Ferrero.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut