Tenis

Robredo i Federer es classifiquen per a vuitens del Masters Series de Madrid

El català Tommy Robredo, setè cap de sèrie, ha derrotat l'argentí Juan Ignacio Chela per 7-6 (2) i 7-6 (3) i s'ha classificat per als vuitens de final del Masters de Madrid. Robredo, que es troba en plena cursa per obtenir la classificació per a la Copa Masters de Xangai, s'enfrontarà al vencedor del partit entre el croat Mario Ancic i el nord-americà Robby Ginepri. El número 1 mundial, Roger Federer, no ha tingut problemes amb Nicolás Massú i l'ha derrotat en dos sets. A més, Robin Soderling s'ha imposat a Olivier Rochus per 6-3 i 6-4 i serà el primer rival de Juan Carlos Ferrero.

Actualitzat

El d'Hostalric ha hagut de fer un esforç extra en cada una de las mànegues per equilibrar situacions complicades. Ha cedit el servei en el primer set i ha anat a remolc del seu contricant. Fins i tot, Robredo ha arribat a salvar un punt de set en el primer parcial. En aquest moment, el català ha reaccionat i amb un "break" en els moments adequats de cada set ha resolt el matx en els desempats.

Derrota en dobles de Nadal

La parella formada per Rafael Nadal i Feliciano López ha tingut un breu pas en el quadre de dobles, on no han pogut superar la primera ronda després de perdre davant Mark Knowles, de Bahamas i Daniel Nestor, del Canadà, una de les parelles més potents del circuit i vigents campions del torneig madrileny (4-6, 7-5 (11-9). El matx s'ha resolt amb el nou sistema conegut com a "súper desempat", que serveix per escurçar els partits de dobles en lloc de disputar un tercer set. Guanya el primer que arriba a deu punts, amb dos de diferència. Nadal i López han salvat dos punts de partit, però no han pogut amb el tercer (11-9).

Qui també ha dit adeú al Masters de Madrid ha estat David Ferrer. L'alacantí ha caigut a mans del britànic Tim Henman per 6-1, 4-6 i 6-1. Ferrer no s'ha trobat còmode a la pista en cap moment i no ha pogut contrarestar les constants pujades a la xarxa de Henman.

Debut còmode de Federer

 

El número 1 del món, Roger Federer, també s'ha classificat per a la tercera ronda en eliminar el xilè Nicolás Massu en dos sets (6-3 i 6-2). L'estrena del primer favorit i un dels grans al·licients del torneig madrileny no ha decebut. El suís ha ofert el seu ampli ventall de cops per deixar sense opció Massú. Un "break" en el primer set i dos trencaments en el segon han bastat al tenista helvètic, que en vuitens de final espera el vencedor del xoc entre el suec Robin Soderling i Juan Carlos Ferrero.

 

 

 

 

 

 

 

Soderling, rival de Ferrero

Robin Soderling ha eliminat Olivier Rochus per 6-3 i 6-4 i serà el primer contricant de Juan Carlos Ferrero, que entrarà en acció aquest dimecres en la segona ronda del Masters de Madrid. El valencià, situat en el lloc 22 del rànquing, torna a l'escenari on va guanyar el 2003. Aleshores, Ferrero gaudia del millor moment de la seva carrera, ja que mesos enrere havia conquerit Roland Garros i va assolir el número 1 mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut