Tenis

Robredo cau contra Mahut i també s'acomiada del Torneig de Rotterdam en primera ronda

Tommy Robredo ha seguit els passos de Juan Carlos Ferrero i ha quedat eliminat del Torneig de Rotterdam en primera ronda. L'olotí ha perdut contra el francès Nicolas Mahut per 7-5 i 6-4 i diu adéu al torneig, tal com va fer el valencià en caure dilluns contra Gabaixvili. Robredo se centrarà ara en els dobles, on forma parella amb Rafa Nadal. També ha caigut en la primera ronda de Rotterdam, Feliciano López davant el francès Gilles Simon per 6-3 i 6-4. Més sort ha tingut David Ferrer, que ja és als vuitens de Rotterdam.

Actualitzat

Nicolas Mahut ha aprofitat a la perfecció les poques ocasions que ha tingut per trencar el servei al tenista català i ha decantat el partit a favor seu gràcies a un major encert. La victòria per 7-5 i 6-4 el situa en una segona ronda on es veurà les cares amb el botxí de Ferrero, el rus Teimuraz Gabaixvili.

L'olotí se centrarà ara en la competició de dobles on forma parella amb Nadal. Tots dos van derrotar dilluns la parella integrada per Fernando Verdasco i Feliciano López. A aquest últim també només li queden els dobles, ja que ha perdut contra el francès Gilles Simon en primera ronda per 6-3 i 6-4.

Per la seva banda, David Ferrer ha superat l'italià Simone Bolelli per 6-4 i 7-5 i s'ha plantat als vuitens de final de Rotterdam. En la següent ronda s'enfrontarà a l'alemany Mischa Zverez, que arriba procedent de la fase prèvia.

Òscar Hernández avança a Buenos Aires

Al Torneig de Buenos Aires, Òscar Hernández ha avançat a la segona ronda, després de superar el francès Eric Prodon per 6-4 i 6-3, i ha passat així als vuitens de final.

Anabel Medina i Guillermo García-López, endavant

L'actualitat del tenis passa pels tornejos de San José (Califòrnia) i el de Doha. En el primer, Guillermo García-López s'ha classificat per a la segona ronda en derrotar Jurgen Melzer per 6-2, 6-7 i 7-6, mentre que a Qatar Anabel Medina també continua endavant després que la seva rival, la russa Nadia Petrova, hagi abandonat per culpa d'una lesió quan perdia davant l'espanyola per 6-2 i 1-2. Medina es trobarà ara Maria Kililenko als setzens de final.

Anar al contingut