Barcelona

Roben a Sabino Méndez el manuscrit de la seva pròxima novel·la i còpies de les cançons de Loquillo

Sabino Méndez, el músic i escriptor barceloní, ha perdut els seus ordinadors personals que contenien el manuscrit del seu pròxim llibre i còpies de les cançons que havia compost per al nou disc, després que els hi robessin de l'interior del seu cotxe aparcat a la carretera d'Andalusia. La pèrdua de les notes manuscrites és, segons l'autor, "un drama" perquè endarrereix la feina i l'edició del llibre.

Actualitzat
El músic i escriptor barceloní Sabino Méndez ha patit el robatori dels seus ordinadors personals, que contenien el manuscrit del seu pròxim llibre i còpies de les cançons que havia compost per al nou disc de Loquillo.

Segons el propi Méndez, després de reconciliar-se i tornar a cantar amb Loquillo, el disc "Balmoral", que veurà la llum el 8 d'abril, "podria córrer perill".

Un robatori a l'interior del seu vehicle, estacionat a la carretera d'Andalusia, quan Méndez es dirigia a Màlaga per aïllar-se durant uns dies, ha fet desaparèixer còpies digitals de les noves cançons de tots dos, llestes per aparèixer el pròxim 8 d'abril en el primer disc en solitari de Loquillo.

De tot això existeixen les còpies de seguretat pertinents, però la circulació incontrolada dels arxius digitals de música obre la possibilitat de pirateig a internet.

Recentment, en l'aparició de l'últim disc d'Estopa, "Allenrok", milers d'internautes van descarregar amb antelació arxius de les noves cançons, sostrets de manera inexplicable de la pròpia companyia.

"Segurament, en aquest cas, els lladres no saben el que s'han emportat i tota la documentació acabarà en un abocador", ha comentat l'escriptor que, desolat, veu molt poques probabilitats de recuperar el material.

La companyia discogràfica Warner ha estat alertada del robatori d'aquestes cançons de "Balmoral", on Loquillo canta amb el francès Johnny Hallyday.

A més, Méndez també ha trobat a faltar una bossa de mà amb les notes del seu pròxim llibre, el quart després de "Corre, rocker", "Limusinas y estrellas" i "Hotel Tierra". L'escriptor ha lamentat la pèrdua de les notes manuscrites perquè endarrereix considerablement la feina i l'edició del llibre.
Anar al contingut