La família de guanyadors dels Goya
La família de guanyadors dels Goya
Madrid

Roben 30.000 euros en joies durant la gala dels Premis Goya

La policia investiga el robatori de diverses peces durant la cerimònia en el mateix hotel on se celebrava la gala

RedaccióActualitzat

L'Acadèmia de Cinema va denunciar aquest dilluns a la tarda el robatori, que va tenir lloc dissabte. Els lladres van entrar en una habitació de l'Hotel Marriott Auditorium de Madrid, on se celebrava la gala dels Premis Goya. A l'habitació, dedicada al departament de vestuari, hi havia dipositats alguns elements utilitzats durant els premis, com roba i complements.

Els objectes sostrets són un anell, unes arracades i quatre jocs de botons de puny que la joieria Suárez va deixar perquè lluïssin els convidats a la cerimònia.

El "backstage" dels Goya

Els agents encarregats del cas treballen amb la hipòtesi que les joies, per valor de 30.000 euros, van ser sostretes per un treballador dels premis durant el desenvolupament de la gala, segons informa Europa Press. Segons aquesta agència, el treballador sabria quina era l'habitació de l'hotel on es guardaven. La investigació se centra en l'anàlisi de les càmeres de seguretat de l'hotel.

Dificultats en la investigació

Segons les fonts citades per Europa Press, la investigació judicial és complicada, ja que en l'habitació on hi havia les joies van entrar-hi i sortir-ne nombrosos actors, tècnics i treballadors durant la gala. L'organització de la cerimònia ja ha ofert a la policia un llistat dels treballadors.

Algunes fonts apunten que no estaven custodiades per mesures especials de seguretat ni dins de caixes fortes, com sol passar en la cessió d'objectes de joieria.

Segons el diari "El Mundo", en la denúncia s'apunta que la porta de l'habitació no havia estat forçada, per la qual cosa se sospita que el lladre tindria accés a l'habitació.

No va ser l'únic robatori

La comissaria de San Blas de Madrid també ha registrat la denúncia pel robatori d'una càmera de televisió que un equip havia deixat sense custodiar i material audiovisual de diversos fotògrafs, com dos objectius, un flaix i dues bateries de càmera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut