Imatge de la càmera de seguretat de la botiga
Barcelona

Roba joguines sexuals d'or per valor de 20.000 euros d'una botiga de Barcelona

El lladre va anar a buscar "els productes més cars" però va oblidar els carregadors

RedaccióActualitzat

Un home ha robat objectes eròtics per valor de 20.000 euros de la botiga Love Stop de Barcelona. Tots els objectes robats estan banyats en or de 24 quirats.

Segons el propietari de l'establiment, el lladre coneixia "molt bé" la botiga, ja que va anar directament a buscar "els productes més cars". El lladre va entrar a l'establiment la matinada del dimarts 20 de febrer i el van poder captar les càmeres de seguretat de l'establiment.

Per motius de seguretat, la botiga ha esperat fins aquest divendres per fer públic el robatori i els Mossos d'Esquadra han confirmat la denúncia i que investiguen els fets.

Segons van captar les càmeres de seguretat, l'home no portava eines per obrir la prestatgeria de vidre on es trobaven les peces d'or. Per aquesta raó va utilitzar una altra joguina sexual per trencar la vitrina i sostreure'n els objectes.

El lladre es va emportar tres productes d'una col·lecció eròtica que es caracteritza per tenir joguines sexuals banyades en or de 24 quirats. Cadascuna d'aquestes joguines té un preu que oscil·la entre els 2.000 i els 12.000 euros, i algun d'ells pot arribar als 20.000 euros.

Però, segons sembla, la pressa per fugir del lloc del robatori va fer que el lladre oblidés agafar una part important del material sostret: els carregadors de les joguines sexuals.

L'empresa que fa aquests objectes eròtics assegura que el lladre "difícilment" podrà treure profit del botí, ja que és molt complicat fondre les peces o fer-les funcionar sense els seus corresponents carregadors.

 

Anar al contingut