La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, i el president del partit, Albert Rivera, aplaudeixen somrients durant un míting a Sabadell el 23 de sete…
La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, i el president del partit, Albert Rivera, aplaudeixen somrients durant un míting a Sabadell el 23 de setembre de 2015. (horitzontal)

Rivera retreu als sobiranistes que tinguin la "cara dura" de voler una "independència a la carta"

Sabadell (ACN).- El president de C's, Albert Rivera, ha criticat que els sectors sobiranistes tinguin "la cara dura" de voler una "independència a la carta" en pretendre mantenir "drets bàsics" dels espanyols com les pensions o la nacionalitat alhora que impulsen la separació de l'Estat i renuncien a pagar el deute. "No podem fiar el futur a uns senyors que volen ser espanyols per al que és bo i no per al que és dolent", ha advertit en un acte a Sabadell. I és que "ser espanyol és tenir les pensions garantides, passaport i que no hi hagi 'corralito'" però també "patir i aixecar-nos junts", segons ha dit. La candidata Inés Arrimadas ha retret al Govern que sigui "dur amb els dèbils i condescendent amb els poderosos".

Actualitzat
Anar al contingut