L'article d'Albert Rivera a "El País"
L'article d'Albert Rivera a "El País"
Madrid

Rivera reclama "sentit d'Estat" al PSOE perquè permeti la investidura de Rajoy i que "el país es posi en marxa"

RedaccióActualitzat

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, fa una crida al sentit d'estat del PSOE perquè permeti la investidura de Mariano Rajoy.

En un article que publica al diari "El País" titulat "Als meus compatriotes socialistes", Rivera reconeix que el candidat del Partit Popular no és el més adient per engegar una nova etapa, però diu que és imprescindible que la legislatura es posi en marxa, entre altres coses, per investigar els casos de corrupció del PP.

El líder de Ciutadans aconsella als membres del PSOE que pensin "més en el seu país que en qui lidera el seu partit". I els demana que facin el pas perquè junts, i des de l'oposició, puguin "exercir un paper clau per a l'estabilitat i el progrés d'Espanya". Rivera argumenta que els ciutadans encara no han volgut un canvi al govern, però si al Congrés.

"En política, com en altres facetes de la vida, moltes vegades ens toca escollir entre la solució dolenta i la menys dolenta. Els espanyols no han volgut que el canvi arribi al govern d'Espanya encara, però ha arribat al Congrés, i des d'una oposició responsable i no populista, tant el PSOE com Ciutadans podem exercir un paper clau per a l'estabilitat i el progrés d'Espanya"

Rivera admet que no li agrada l'actual govern ni creu "que Mariano Rajoy sigui la persona adequada per liderar una nova etapa", però recorda que han passat gairebé 300 dies des que es van convocar les eleccions del 20-D i "és moment de preocupar-se i ocupar-se més que mai de redreçar el rumb perdut en l'última dècada".

"És imprescindible que la legislatura i el país es posin en marxa, atenent al resultat electoral del 26-J"

Entre els motius pels quals Rivera considera que cal posar Espanya en marxa, el líder de Ciutadans cita "la preocupació pel desafiament a la convivència a Catalunya".

Rivera conclou el seu article desitjant al PSOE "sort i encert en la seva decisió pel bé d'Espanya".

Anar al contingut