Madrid

Rivera proposa al rei un govern "fort i net" del PP, el PSOE i C's i sense Rajoy

Diu que la millor opció és un govern "fort i net" i que si no és possible s'ha de deixar governar el PP en minoria

RedaccióActualitzat

El líder de Ciutadans ha plantejat al rei dues opcions per a la formació d'un govern a Espanya. La primera, la formació d'un govern "fort, net" i d'àmplia majoria, amb el PP, el PSOE i Ciutadans, però sense Rajoy: "La millor opció és un govern amb més de 250 escons i les mans netes."

I si això no és possible, Albert Rivera proposa un "pla B", que és permetre que el partit que ha guanyat les eleccions governi en minoria gràcies a l'abstenció, almenys, de la seva formació i dels socialistes.

El líder de Ciutadans, que ha obert l'última jornada de contactes del rei de cara a la investidura, ha assegurat que la seva formació és l'única que s'ha mogut després de les eleccions del 26-J per tal de trencar la situació de bloqueig que viu Espanya. "No han de negociar la nostra abstenció perquè ja la tenen, han de negociar la del PSOE", ha afegit.

Rivera també ha assegurat que confia que Rajoy, aquest cop sí, digui "sí" al rei i es presenti a la investidura i ha afegit que creu que ningú no entendria, ni tan sols els seus votants, que no ho fes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut