Madrid

Rivera: "No hi ha veto a Rajoy"

El president de Ciutadans, que s'ha acreditat aquest matí al Congrés, va dir en campanya que el candidat del PP no podia liderar una nova etapa de canvi a Espanya

RedaccióActualitzat

Albert Rivera assegura ara que mai ha vetat Mariano Rajoy, tot i que en campanya va mantenir que el líder del PP no podia encapçalar un nou govern reformista. Aquest dijous, el president de Ciutadans ha afirmat que, sense una gran coalició a tres amb el PP i el PSOE, el seu partit passarà a l'oposició:

"No hi ha veto a Rajoy, ja ho hem dit. Mai l'hem fet. Nosaltres el que volem és estar a l'oposició responsable"

Rivera s'ha mostrat molest de com han interpretat alguns mitjans les seves declaracions recents i ha remarcat la seva posició:

"Vostès titulen com volen les declaracions. Poden dir el que vulguin. Jo li dic que nosaltres estarem a l'oposició. No estarem al govern ni donarem suport a aquest govern. Si no hi ha pla A, si el senyo Rajoy i el senyor Sánchez accepten una taula a tres entre tots els partits polítics constitucionalistes, Ciutadans estarà en aquesta taula i pot estar en un govern. Si Ciutadans veu que hi ha un govern en minoria, continuista, en la mateixa línia, amb el mateix president i el mateix govern, estarem a l'oposició. No ho emboliquin. Això és el que hem dit en tota la campanya"

El president de C's ha recollit aquest dijous les seves credencials com a parlamentari al Congrés dels Diputats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut