Albert Rivera indignat perquè "se celebra una sedició" (EFE)
Albert Rivera indignat perquè "se celebra una sedició" (EFE)
Madrid

Rivera: "Em sembla vergonyós que en un país democràtic se celebri la sedició"

El líder de Ciutadans afirma que "el 'sanchisme' està netejant la imatge del nacionalisme i del populisme"

RedaccióActualitzat

Albert Rivera ha carregat contra la commemoració del primer aniversari del 20S. El líder de Ciutadans ho ha dit en declaracions a la cadena COPE: "A mi em sembla vergonyós que en un país democràtic se celebri la sedició."

Un any després d'aquells fets, Rivera destaca que el que és "bo" és que "el nacionalisme s'ha tret la màscara" i "ens hem adonat que si seguim cedint davant el nacionalisme es carreguen Espanya" perquè "han fet un cop d'Estat" i "hi ha processos judicials oberts".

La creu pel president de Cs és que hi hagi "un 40 i escaig per cent de la població catalana que continua votant partits separatistes i celebren coses com la d'avui", perquè afirma que aquell dia hi va haver "sedició".

El màxim responsable de Ciutadans també ha aprofitat l'entrevista per atacar TV3, una televisió que "manipula". Ha assegurat que, fa un any, "a sobre del cotxe de la Guàrdia Civil destrossat, hi havia un reporter de TV3". I ha afegit: "Quan una televisió pública de l'Estat puja sobre un cotxe destrossat de la Guàrdia Civil per mofar-se de la sedició, tenim un problema, evidentment."

Rivera s'ha queixat que s'hagi "admès amb normalitat que la Generalitat va contra l'Estat" i que Torra digui que "s'ha de liquidar l'Estat". En aquest sentit, el líder de Cs ha insistit que Pedro Sánchez s'està equivocant d'aliats: "Torra no és un aliat de l'Estat, és un adversari." I ha afirmat: "El 'sanchisme', amb la seva "bona voluntat", el que fa és "netejar la imatge del nacionalisme, del populisme, i tirar per terra els consensos constitucionalistes."

ARXIVAT A:
20SAlbert RiveraCsSedició
Anar al contingut